Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: دو شرکت واکسن‌سازی در ایران مبلغ ۵۰ میلیون دلار را به عنوان پیش‌خرید واکسن کرونا دریافت کرده‌اند که این ارزها از نوع دولتی نبوده است. - اخبار اجتماعی -

همایون سامه‌یح نجف‌آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا در پاسخ به این سؤال که آیا شرکت‌های تولیدکننده واکسن کرونا در ایران ارز دولتی دریافت کرده‌اند؟ اظهار کرد: دو شرکت واکسن‌سازی در ایران مبلغ 50 میلیون دلار را به‌عنوان پیش‌خرید واکسن کرونا دریافت کرده‌اند که این ارزها از نوع دولتی نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه "موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی" و "برکت" دو شرکتی هستند که این ارز را دریافت کرده‌اند، تصریح کرد: این ارز پرداخت شده به نوعی قرض حساب می‌شود؛ به این معنا که به این شرکت‌ها مبلغی برای ساخت واکسن کرونا و خرید تجهیزات، کمک شده و مقرر شد که وقتی به تولید رسیدند، به میزان ارزی که به آنها کمک شده است، واکسن در اختیار دولت قرار بدهند و پس از اینکه به اندازه‌ ارز پرداخت شده، واکسن کرونا تحویل دادند، بر اساس قیمت‌گذاری انجام شده واکسن‌ها از این شرکت‌ها خریداری شوند.

آیا پس از تزریق واکسن کرونا ناقل ویروس می‌شویم؟فعلاً "مدرنا" وارد نمی‌کنیم/ واردات واکسن "فایزر" و "جانسون‌اندجانسون" برای کادر درمانمجوز مصرف واکسن "جانسون‌ اند جانسون" در ایران صادر شد!احتمال مرگ سالمندان واکسینه نشده 11 برابر بیشتر از واکسن‌زده‌هاست!

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت و درمان واکسن ایرانی کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا کمیسیون بهداشت و درمان واکسن ایرانی کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا دریافت کرده اند واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۱۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه‌ها 

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه‌ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه‌ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت‌های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن‌ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟