Web Analytics Made Easy - Statcounter

تسنیم نوشت: سیر نزولی قمیت ها در بازار ارز که از چند روز قبل شدت گرفته موجب شد تا امروز بار دیگر دلار وارد کانال 9 هزار تومان شود.

این درحالی است که خبری از خریدهای هیجانی در بازار ارز نیست و طبق اذعان صراف های حاضر در خیابان فردوسی، فقط کسانی که خرید ضروری دارند الان نسبت به خرید اقدام می کنند.

فعالان بازار می گویند: خرید و فروش الان در خیابان فردوسی و در بازار آزاد خیلی کم انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته فروشنده های ارز اینبار به جای مراجعه به دلال ها و صرافی های آزاد، به صرافی های بانکی مراجعه کرده و با حضور در صف های طولانی مقابل این صرافی ها قصد فروش ارزهای خود را دارند.

علت مراجعه مردم به صرافی های دولتی به جای دلال ها و صرافی ها آزاد این است که هم اکنون قیمت خرید دلار در صرافی های دولتی بالاتر از بازار آزاد است و از همین رو مردم می توانند ارزهای خود را با ارائه کارت ملی و حداکثر تا 10 دلار به این صرافی ها با قیمت 10 هزار و 50 تومان بفروشند.

فعالان بازار معتقدند: بازار ساز توانسته با کنترل کامل و کاهشی کردن روند بازار ارز، فروشندگان دلار را به سمت خود جذب کند و از این طریق احتمالاً حجم زیادی از دلارهای خانگی در اختیار بانک مرکزی قرار خواهد گرفت.

صراف ها از مهمترین دلایل ریزش قیمت ها در بازار ارز را سیاست های اخیر بانک مرکزی می دانند و معتقدند محدودیت چک های تضمینی و تراکنش های بانکی موجب شده تا دلال های بزرگ برای خرید های سنگین، با مشکل مواجه شوند و از همین رو دیگر این افراد نمی توانند به راحتی خرید و فروش های بالا داشته باشند.

درحالی دلار در بازار آزاد هم اکنون با قیمت 9900 تومان فروخته می شود که در صرافی های دولتی قیمت فروش دلار 10100 تومان اعلام شده است.

احتمالاً تا دقایقی دیگر صرافی های  دولتی نیز نسبت به کاهش نرخ خرید و فروش ارزها اقدام خواهند کرد؛ مدتی است که در بازار آزاد قیمت ها کمتر از صرافی های دولتی است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۶۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید

آفتاب‌‌نیوز :

طلا در آستانه سومین ماه پیاپی افزایش قیمت به خاطر خرید بالای بانک‌های مرکزی و افزایش تقاضا برای آن به عنوان یک پشتوانه ایمن قرار داشت. اما همه تمرکز‌ها در حال حاضر به نتیجه اجلاس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه معطوف شده که انتظار می‌رود سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را وضع کند.

به گزارش بلومبرگ، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۰ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۴ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۷۳ درصدی به ۲۳۴۰ دلار و ۴۰ سنت رسیده است.

طلا در آستانه یک افزایش قیمت ۵ درصدی طی یک ماه گذشته قرار دارد.

با توجه به نرخ بالای تورم در آمریکا، مقامات این کشور انتظار دارند کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در روز چهارشنبه سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را در پیش بگیرد و نرخ بهره را بین ۵.۲۵ تا ۵.۵۰ درصد نگه دارد.

تاجران انتظار دارند فدرال رزرو نرخ بهره را حداقل دو بار در تا پایان سال جاری میلادی پایین بیاورد. نرخ بالای بهره معمولاً به ضرر طلاست، چون هزینه نگهداری این سرمایه غیر سودده را بالا برده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

قیمت طلا بیش از ۱۳ درصد از ابتدای سال جاری میلادی در بحبوحه خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازار‌های آسیایی مخصوصاً چین و تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی از اوکراین گرفته تا خاورمیانه افزایش یافته است.

ضعف دلار آمریکا طی روز‌های اخیر هم از قیمت طلا حمایت کرده است. پایین آمدن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا ارزان‌تر می‌کند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۱.۴۵ درصد کاهش به ۲۷ دلار و ۲۶ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۲۷ درصدی ۹۴۹ دلار و ۳۹ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • سهمیه ارز حج ۱۴۰۳؛ تفاوت ۱۰ میلیونی یورو دولتی و آزاد
  • تمایل بازار غیر رسمی به فروش ارز بیشتر است
  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • قیمت پژو پارس در بازار امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول
  • کف قیمت دلار کجاست؟